Beste kinderen en leden van ZPC Nunspeet,

 

Het is weer bijna de leukste tijd van het jaar, want Sinterklaas komt eraan! Net als eerdere jaren hebben we dit jaar weer de Sinterklaas verkoopactie. We verkopen dan zoveel mogelijk speculaas, koekjes en pepernoten aan familie, vrienden, buren, etc. Van de opbrengst kan de activiteitencommissie (AC) leuke activiteiten organiseren, zoals spelletjesavond en Sinterklaasfeest.

 

Dinsdag 22 oktober start de actie en zijn we ‘s avonds in het zwembad aanwezig om de verkooplijsten uit te delen.

 

Uiterlijk dinsdag 12 november kunnen de lijsten worden ingeleverd bij Luciënne, Maarten of Bianca. Op deze avond (dinsdag 12 november) wordt de bestelling naar de leverancier gedaan, daarna kunnen we geen bestellingen meer opnemen. Zorg dus dat je de verkooplijst op tijd inlevert! Neem ook alvast het geld mee.

 

Op woensdag 20 november kan je je bestelling in het sportcafé van het zwembad ophalen en vervolgens aan iedereen uitdelen.

 

De verkooplijst is bijgevoegd bij dit bericht. Ben je deze week niet in het zwembad, dan kan je deze ook downloaden en uitprinten.

 

Handig! Dit jaar kan je voor het eerst gebruik maken van een verkoopapp. Hiermee kan via een link de actie delen en jouw kopers kunnen de producten direct kopen en betalen via iDeal. Wil je hier gebruik van maken, mail dan naar ac@zpcnunspeet.nl. Je krijgt dan een inlogcode en handleiding toegestuurd en kunt daarna meteen aan de slag.

 

We hebben ook een speciale jutezak actie, waarbij we het gehele assortiment in een leuke jutezak stoppen en deze met korting aanbieden. Leuk voor bijvoorbeeld bedrijven of verenigingen. Mocht je als bedrijf of vereniging iets willen bestellen. Neem dan even contact op met ac@zpcnunspeet.nl. Andere vragen kan je ook naar dit adres mailen.

 

Als je de beste verkoper van de club wordt, krijg je nog een leuke prijs! Om de verkoopactie te laten slagen hebben we jullie hulp hard nodig, samen maken we er een groot succes van!

 

Nog even het assortiment en de belangrijke data op een rijtje

Assortiment  
CHOCOLADEKRUIDNOTENMIX 200GR € 3,00
SPECULAAS MOLENS 380GR  € 3,50
GEVULD SPECULAAS 2 STUKS 400GR     € 3,50
KRUIDNOTEN 300GR      € 2,00
JUTEZAK (GEVULD MET ALLE VOORGENOEMDE PRODUCTEN) € 11,00
   
Data  
UITDELEN VERKOOPLIJSTEN 22-10-2024
START EN EINDE VERKOOP 22-10-2024 t/m 12-11-2024
UITDELEN PRODUCTEN 20-11-2024

Groetjes van de Activiteitencommissie

Bianca, Maarten en Gerrie.