Afgelopen weekend speelde het Heren 1 waterpoloteam van Nunspeet in Amstelveen tegen De Snippen uit Ouderkerk aan de Amstel.

De KNZB heeft dit jaar gekozen voor een nieuwe competitie opzet: een indeling op basis van het aantal uit kilometers in plaats van de regio. In vorige jaren speelde Nunspeet tegen teams uit Oost en Noord Nederland, vanaf dit seizoen bestaat de landelijke 3e divisie A voornamelijk uit teams uit Midden en Noordwest Nederland.

Nunspeet heeft aan het einde van afgelopen seizoen afscheid genomen van drie routiniers en de coach. Die plaatsen zijn opgevuld door twee spelers uit het 2e, Clifford Hertel en Brigit Mulder zijn benoemd als coach.

Nunspeet werd in de eerste helft van de wedstrijd overrompeld door De Snippen en keken tegen een 11-4 achterstand aan. Daarna kwamen ze beter in het spel en werd het meer een wedstrijd. De eindstand werd bepaald op 19-9.

Periode standen: 6-2; 5-2; 5-3; 3-2.

Doelpuntenmakers: Corné Ponsteen 4; Ruben Lokhorst 2; Wiebe Ebbers 2 en Tim Kuipers 1.

Bij de foto (archief): Yannick Ponsteen (5) één van de twee nieuwe spelers in Heren 1

Op verzoek van RTV Nunspeet schrijft de redactie vanaf dit seizoen, ten behoeve van o.a. de website en kabelkrant, een (kort) verslagje over de wedstrijd van Heren 1.

Dit verslagje en een foto wordt ook gepubliceerd op onze website en socials.

Wil je ook een verslagje op onze socials dat kan. Aanlevering uiterlijk tot maandag 16.00u via de e-mail socialmedia@zpcnunspeet.nl.

Zorg er wel voor dat de foto’s liggend gemaakt en scherp zijn. Onscherpe en/of donkere foto’s worden niet geplaatst.